ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ НЕ ЗБИРАЄ ПЕРСОНАЛЬНІ ТА ДАНІ БАНКІВСЬКОЇ КАРТИ У РУБІЖНОМУ

ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ НЕ ЗБИРАЄ ПЕРСОНАЛЬНІ ТА ДАНІ БАНКІВСЬКОЇ КАРТИ У РУБІЖНОМУ

До відома Товариства Червоного Хреста України надійшла інформація про те, що певна особа звертається до мешканців Рубіжного від імені Червоного Хреста щодо отримання 1200 гривень у зв’язку з пандемією COVID-19. Ця особа просить людей надати паспортні дані, а також 4 останні цифри банківської карти для отримання грошової допомоги.

Звертаємо вашу увагу, що ця особа не має жодного відношення до Товариства, та наголошуємо, що всі ті, хто представляються волонтерами чи співробітниками Червоного Хреста з метою збору персональних даних в обмін на матеріальну допомогу у зв’язку з пандемією COVID-19, не мають жодного стосунку до Товариства Червоного Хреста України.

Для боротьби з COVID-19 наші волонтери та співробітники прозоро та незалежно працюють кожного дня. З початку реагування на коронавірус ми надаємо допомогу найвразливішим групам у вигляді гігієнічних, продуктових наборів, наборів психосоціальної підтримки та роздаємо засоби індивідуального захисту тощо. Разом із нашими чисельними партнерами, серед іншого, ми надаємо обладнання та засоби індивідуального захисту медичним установам та медпрацівникам. Червоний Хрест й надалі продовжуватиме надавати допомогу тим, хто її найбільше потребує у цей скрутний час.

***

У разі, якщо вам стало відомо про подібні випадки, будь ласка, повідомте нас за електронною адресою sos@redcross.org.ua, або напишіть особисте повідомлення на Facebook-сторінці Червоний Хрест України.

Share this post