Червоний Хрест отримав 1 млн грн на закупівлю ЗІЗ для медиків від “ШвидкоГроші”

Червоний Хрест отримав 1 млн грн на закупівлю ЗІЗ для медиків від “ШвидкоГроші”

Компанія “ШвидкоГроші” виділила і передала Товариству Червоного Хреста України 1 млн грн благодійної допомоги. Ці кошти допоможуть закупити набори засобів індивідуального захисту для українських медиків.

Таке рішення в компанії було прийнято у зв’язку зі стрімким поширенням вірусу серед медичних працвників і зростанням навантажень на медичну систему.

“Зараз ми бачимо, як стрімко поширюється вірус COVID-19 не тільки серед звичайного населення, але і серед медичних працівників, – зазначив директор “ШвидкоГроші” Олександр Холод. – Ця тенденція особливо небезпечна, тому ми повинні подбати в першу чергу про медперсонал, який щодня ризикує і лікує тих, хто захворів на COVID-19″.

“Благодійний внесок дозволить забезпечити наборами індивідуального захисту близько 1 тис. медичних працівників України, – розповів Максим Доценко, заступник Генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України. – Це захисні костюми, респіратори, захисні окуляри та рукавички”.

На фото Генеральний директор Національного комітету Червоного Хреста України Лілія Білоус отримує символічний чек на суму 1 мільйон гривень. 

Share this post