Червоний Хрест України за підтримки фундації Coca-Cola допомагає медустановам

Червоний Хрест України за підтримки фундації Coca-Cola допомагає медустановам

Сила гуманності. Мрій. Приєднуйся. Дій!

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ), за підтримки фундації Coca-Cola, допомагає медичним установам боротися з COVID-19

COVID-19 викликав величезне занепокоєння по всьому світу і Україна не є винятком. Відсутність необхідних ресурсів та засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) для медичних працівників у закладах охорони здоров’я є нагальною проблемою у багатьох регіонах України. З цієї причини неурядові організації, волонтери та гуманітарні організації допомагають лікарням та медичним працівникам у боротьбі з коронавірусом.

Оскільки кількість інфікованих коронавірусом збільшується, волонтери та працівники Червоного Хреста України за підтримки партнерів роблять все можливе, щоб допомогти вразливим категоріям населення, лікарям та медичному персоналу по всій країні.

У цей складний час для системи охорони здоров’я України, ТЧХУ працює за підтримки гранту фундації Coca-Cola. Цей грант є благодійною програмою компанії, для оперативного вирішення проблем, пов’язаних з пандемією COVID-19 в країні.

«Ми дуже стурбовані спалахом коронавірусу по всьому світу», – зазначає Хелен Сміт Прайс, президент фундації Coca-Cola. «Через фундацію Coca-Cola, ми підтримуємо Товариство Червоного Хреста України та їхні зусилля щодо забезпечення постачання медичного обладнання в Україну. Будучи давнім партнером Червоного Хреста, ми пишаємось тим, що підтримуємо титанічні зусилля з організації надання допомоги найвразливішим верствам населення».

Для боротьби з COVID-19, шість ключових лікарень по всій Україні буде обладнано життєво важливим обладнанням: це 3 апарата для штучної вентиляції легенів, 12 моніторів стану пацієнта, 5 аналізаторів електролітів та газів крові, 1 аналізатор крові/pH/електролітів/метаболітів та 1 біохімічний автоматичний аналізатор метаболічного профілю IVD, стаціонарний.

«Важливо підтримати наші лікарні, які перебувають на передовій боротьби з COVID-19, додатковим життєво необхідним обладнанням, – зазначає Максим Доценко, заступник Генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України. – Наша основна мета – зберегти життя людей, і ми дуже цінуємо той факт, що робимо це разом із нашим стратегічним партнером».

Кока-Кола Беверіджиз Україна, наш багаторічний партнер, активізував свої зусилля для подолання кризи. Він продовжує виробляти та надавати необхідну продукцію вразливим категоріям населення у ці складні часи. Разом ми вже передали понад 40 000 пляшок води та напоїв для лікарень, які лікують пацієнтів з коронавірусом, і ми не збираємося на цьому зупинятися.

Приватний сектор та неурядові організації працюють разом у напрямку протидії пандемії та надають важливу допомогу для забезпечення здоров’я і безпеки людей. Ми сподіваємось, що спільні зусилля ТЧХУ та інших міжнародних організацій у боротьбі з пандемією, подарують людям надію. Позитивні зміни можливі тільки тоді, коли всі працюють разом і рухаються до однієї мети – і в цьому ми єдині.

Щоб дізнатися більше про глобальне зобов’язання  Coca-Cola та допомогу у запобіганні подальшого поширення вірусу, перейдіть за посиланням https://www.coca-colacompany.com/

Додаткова інформація про фундацію Coca-Cola https://www.coca-colacompany.com/shared-future/coca-cola-foundation

 

Share this post