Червоний Хрест збирає кошти для постраждалих від пожеж на Житомирщині

Червоний Хрест збирає кошти для постраждалих від пожеж на Житомирщині

Житомирська обласна організація Товариства Червоного Хреста України під патронатом Житомирської обласної державної адміністрації відкрила рахунок для надання допомоги постраждалим від лісових пожеж мешканцям Овруцького району Житомирської області. Зокрема, кошти будуть спрямовані на надання грошової допомоги людям, які внаслідок надзвичайної ситуації залишилися без житла.

Житомирська обласна організація
Товариства Червоного Хреста України
р/рах. UA863808050000000026000682727
код ЄДРПОУ 02940173
МФО 380805
АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ»

Також Червоний Хрест допомагає рятувальникам, залученим до гасіння пожеж. 18 квітня члени загону швидкого реагування Національного комітету Товариства Червоного Хреста України відвідали населені пункти Овруцького району – села Острови, Можари, Каменевка, Личмани. Для виявлення актуальних потреб проведено зустрічі з місцевою владою та ДСНС.

У день візиту передано 40 ковдр, 40 гігієнічних наборів, 1000 захисних масок, каремати, респіратори, мінеральну воду та напої від «Кока-Кола Беверіджиз Україна» для вогнеборців і місцевих мешканців. Крім цього, пожежним передано аптечки травмасети, а для місцевої підстанції екстреної допомоги – захисті костюми та захисні екрани. Отримано перелік гострих потреб пожежної станції в Овруцькому районі. На кошти, зібрані завдяки підтримці небайдужих, вже у процесі закупівлі бензопила та помпа для станції.

Share this post