На Луганщині Червоний Хрест України підтримує стареньких

На Луганщині Червоний Хрест України підтримує стареньких

Загін швидкого реагування Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України активно бере участь в акції «Карантин – час робити добро».

Дівчата шиють маски для підопічних. Зокрема, за вчора виготовили 120 масок.

Хлопці спільно з соціальними працівниками територіального центру Лисичанська допомагають доставляти продуктові набори самотнім пенсіонерам, старшим 80-ти років. Вчора 150 наборів доставлено в міста-супутники Лисичанська – Привілля та Новодружеськ.

Продовжується прийом замовлень на безкоштовну доставку продуктів і медикаментів за рахунок замовника. Допомога надана вже 15-ти пенсіонерам.

Також волонтери приймають дзвінки, які надходять на гарячу лінію Лисичанської міської організації Червоного Хреста. Недавно на неї звернулася жителька Лисичанська, прикута до ліжка, з проханням доставити її на обстеження до Сєвєродонецьк. Транспортування людей з обмеженими можливостями вимагає спеціального досвіду і делікатного ставлення. Волонтери відмінно впоралися з цим завданням! Спасибі їм за роботу і небайдуже ставлення до проблем людей, які цього потребують.

Тетяна Бабич, голова Лисичанської міської організації
Товариства Червоного Хреста України

Share this post