Червоний Хрест доставляє продукти стареньким поблизу лінії розмежування

Червоний Хрест доставляє продукти стареньким поблизу лінії розмежування

«Від Валуйського та Вільхової аж до Станиці Луганської – усюди по району повеземо ці пакети з продуктами. У кожне село! І всі нужденні, кожна бабуся та дідусь, кожна людина з інвалідністю отримають таку допомогу», – розповідає Наталія Яковлєва, голова Станично-Луганської організації районної організації Товариства Червоного Хреста України, що на Луганщині.

У доставці довгоочікуваного вантажу беруть участь волонтери Червоного Хреста України та представники Цивільно-військового співробітництва, які на своїй вантажівці доставили все до лінії розмежування.

За словами очільниці місцевого осередку Червоного Хреста, тутешнім людям похилого віку й до війни була потрібна підтримка, але особливо важко всім довелося після 2014 року, коли молодші родичі стали виїжджати подалі від обстрілів та страху. Наразі бабусі та дідусі чекають допомоги у рамках спільного проєкту Міністерства соціальної політики та корпорації «АТБ», і впевнені, що прийдуть з нею саме представники Червоного Хреста – волонтери, які й під час бомбардувань не залишали своїх підопічних один на один з бідою.

Іванка Міщенко, Урядовий кур’єр

Share this post