Червоний Хрест Львівщини протидіє поширенню COVID-19

Червоний Хрест Львівщини протидіє поширенню COVID-19

Волонтери та співробітники Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України розповідають про свою діяльність з протидії COVID-19:

  • Щодня з 8:00 до 21:00 11 волонтерів допомагають операторам гарячої лінії Центру соціальних служб.
  • Здійснюють доставку продуктових наборів для самотніх людей похилого віку, які звернулися на Гарячу лінію Соціальної служби Львова, та підопічним Медико-соціального центру обласної організації Червоного Хреста. На даний момент допомогу надано 102 особам.
  • Розпочали проведення дистанційних творчих занять для дітей з уразливих категорій.
  • Передали інформаційні матеріали в Центр соціальних служб, Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, Управління поліції охорони у Львівській області, Управління внутрішніх справ.
  • Провели інформаційну кампанію (плакати, бесіди з населенням) у торгівельних мережах міста, аптеках та банках, для органів місцевої влади, робітникам редакції Червоноградської міської газети «Новини Прибужжя» та співробітникам Міської ради.

«Від 30 березня, зусиллями небайдужих людей Соціальної служби Львова, БФ «Рідні» та Червоного Хреста України, запрацювала багатоканальна лінія, і відтепер всі оператори гарячої лінії можуть працювати з дому, що дасть можливість суттєво зменшити навантаження на кожну людину та подбати про її безпеку. Всі вихідні ми інтерв’ювали, складали графіки, писали рекомендації, вчилися та готувалися. Я вдячна надзвичайним людям, які були і є поряд», – менеджерка з розвитку психосоціальної підтримки Львівської обласної організації Товариства Катерина Крикля.

Share this post