Підопічна Червоного Хреста на Харківщині: «Дійти до продуктових я не в змозі»

Підопічна Червоного Хреста на Харківщині: «Дійти до продуктових я не в змозі»

«Я живу сама на окраїні міста. До найближчих продуктових магазинів я просто не в змозі дійти, – розповідає Валентина Михайлівна волонтерці Красноградської організації Червоного Хреста на Харківщині, – Я не сподівалася на допомогу. Усе життя звикла допомагати іншим та зараз вже не маю такого міцного здоров’я».

Пенсіонерка Валентина Михайлівна Бойко з початком карантинних заходів та скасуванням міжміського транспорту залишилася жити сама. Її найближчі рідні живуть у Харкові і не мають можливості приїхати та допомогти бабусі. Валентина Михайлівна в минулому опікувалась людьми літнього віку, працюючи соціальним працівником. Не одну людину вона підтримала і не одній сім’ї допомогла. Та зараз вона потребує підтримки від інших. Донька пенсіонерки зателефонувала голові Красноградської організації Червоний Хрест України та попросила допомогти, адже Валентина Михайлівна навіть не встигла підготувати запаси продуктів до початку карантину.

Волонтерка Наталія Карпенко за підтримки місцевих благодійників передала бабусі торбинку продуктів першої необхідності, захисні маски та розповіла про основні запобіжні заходи щодо профілактики поширення коронавірусу.

Дякуємо!

Share this post