«Ви – моя сім’я»: 92-річна харків’янка розповіла про допомогу Червоного Хреста

«Ви – моя сім’я»: 92-річна харків’янка розповіла про допомогу Червоного Хреста

«З початку карантину я не виходила з дому. Слідкую за новинами та хвилююся за інших самотніх людей», – каже 92-річна пенсіонерка Анна Степанівна, до якої завітали волонтери й співробітники Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України під час роздачі 519 продуктових наборів.

В минулому Анна Степанівна Смикалова була активним волонтером Червоного Хреста в Харкові, у неї більше 27 років стажу в патронажній службі, освітній діяльності та поширенні гуманітарних цінностей.

«Важко жити самій. Доводиться обмежувати щоденний раціон. Я люблю пити тепле молоко з свіжим хлібом. Та, на жаль, зараз, в умовах карантину, купити його не можу», – ділиться жінка. Отримавши продукти першої необхідності тривалого зберігання від волонтерів Червоного Хреста, жінка подякувала та ледве стрималася, щоб не обійняти їх. «Дякую за вашу турботу. Я регулярно отримую телефонні дзвінки від волонтерів та співробітників Червоного Хреста, слухаю їх рекомендації щодо дотримання карантинних заходів та повідомляю про свій стан здоров’я. Ви – моя сім’я!»

Незважаючи на скрутну ситуацію, Анна Степанівна залишається бадьорою духом та зичить всім бути здоровими.

Share this post