Товариство висловлює співчуття з приводу смерті Петра Івановича Будника

Товариство висловлює співчуття з приводу смерті Петра Івановича Будника

З сумом повідомляємо, що припинився земний шлях багаторічного волонтера Товариства Червоного Хреста України Петра Будника.

З 80-х років минулого сторіччя Петро Іванович очолював первинну організацію Товариства Інституту фізики НАН України, і за покликом душі залучав працівників до членства в Товаристві і до реалізації червонохресних ініціатив, таких як донорство крові, збір допомоги нужденним і постраждалим від надзвичайних ситуацій, навчання з першої допомоги та санітарна підготовка тощо.

Він був членом Правління Київської міської організації ТЧХУ, брав участь у численних заходах для громадськості і волонтерського активу організації.

В останні роки зосередив свою увагу на розбудові співпраці між місцевими осередками Товариства і службами цивільного захисту населення району в межах завдань підготовки до НС; знайомив професійні кола з розвитком міжнародного права відгуку на надзвичайну ситуацію через участь у профільних науково-практичних конференціях і публікаціях у фахових журналах.

Петро Будник більшу частину свого життя присвятив справі служіння ідеалам гуманізму задля добробуту громади, і його щирий внесок залишиться назавжди як в історії червонохресного руху, так і в пам’яті людей, які знали його особисто.

Share this post