Старенькі Кропивницького отримують продуктові набори від Червоного Хреста (відео)

Старенькі Кропивницького отримують продуктові набори від Червоного Хреста (відео)

За півтори години представники Товариства Червоного Хреста України в Кропивницькому роздали десять продуктових наборів пенсіонерам. Працівник організації Валерій Пузир розповів Суспільному: харчі отримали від торговельної мережі міста.

Придбали до півсотні наборів. До продуктових наборів увійшли 20 найменувань товарів. Вартість одного – п’ятсот гривень, каже представниця торговельної мережі Ірина Протопопова: ’’До набору входять крупи, макарони, олія та інші продукти із тривалим строком зберігання. Переживаємо за наших бабусь, дідусів і маємо на меті допомогти їм, щоб вони довше залишалися вдома і не мали ризику зараження’’.

Один із продуктових наборів працівники Червоного Хреста принесли 89-річному пенсіонеру Генриху Кобизському. Пенсіонер каже: скуповується раз на два-три дні, витрачає при цьому не більше ста гривень: ’’Цих продуктів вистачить мені надовго. Я стільки не поїдаю’’.

Продуктовий набір отримала й пенсіонерка з інвалідністю Любов Бойко: ‘‘О, та тут мені на цілий місяць вистачить, ще й моїм дітям залишиться’’.

Крім наборів, пенсіонери отримали аптечку з ліками. ‘‘До аптечки входять чаї від грипу, пастилки від кашлю та болю в горлі і сиропи від кашлю’’, – розповіла представниця компанії Ольга Бондаренко.

Продуктові набори роздають підопічним міської організації товариства Червоного Хреста. Валерій Пузир каже, за два дні працівники Червоного Хреста мають роздати півсотні таких наборів.

Джерело: Суспільне|Новини

Share this post