Керівництво Червоного Хреста зустрілося з Міністром соціальної політики

Керівництво Червоного Хреста зустрілося з Міністром соціальної політики

Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Лілія Білоус провела зустріч з Міністром соціальної політики Мариною Лазебною, в ході якої обговорювали питання співпраці під час карантину у зв’язку з коронавірусною інфекцією.

В ході зустрічі йшлося про залучення Червоного Хреста до надання допомоги найбільш соціально вразливим категоріям населення, зокрема забезпечення їх продуктовими наборами та предметами особистої гігієни, а також засобами індивідуального захисту працівників, які надають соціальні послуги громадянам.

msp-2

«Мінсоцполітики звернулося до міжнародних та громадських організацій з ініціативою долучитися до проектів допомоги людям, в першу чергу, одиноким громадянам похилого віку та людям з інвалідністю. В цей складний період ми маємо об’єднати наші зусилля», – наголосила Марина Лазебна.

Представники Червоного Хреста України висловили готовність взяти участь у спільних соціальних проектах з Мінсоцполітики, для цього буде залучена розгалужена мережа організацій і волонтери Товариства.

За матеріалами Мінсоцполітики

Share this post