На Тернопільщині Червоний Хрест проводить роботу з профілактики COVID-19

На Тернопільщині Червоний Хрест проводить роботу з профілактики COVID-19

Продовжуємо знайомити вас з діяльністю наших організацій щодо протидії поширенню COVID-19 у різних куточках країни. Ось що робить Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України:

  • Щодня 4 соціальні працівники Червоного Хреста у Тернополі на громадських роботах допомагають своїм підопічним у закупівлі продуктів харчування і ліків, допомагають поратися з домашніми справами і підбадьорюють добрим словом. За окремими запитами – допомагають містянам купувати ліки.
  • Представники Червоного Хреста у Збаражі надали допомогу у вигляді продуктових наборів 70 особам з категорії нужденного населення. Кошти на закупівлю продуктів виділені Німецьким Червоного Хрестом міста Гундельфінген. Окрема подяка соціальним працівникам територіального центру, які допомагають доставляти продукти.
  • 1000 масок і рукавиць передали лікарям екстреної медичної допомоги, ще 500 масок – для соціальних працівників територіального центру, що обслуговує людей похилого віку в Тернополі.
  • Відкрили 2 спеціальні рахунки для збору коштів на допомогу Зборівській і Ланівецькій районним лікарням. Наразі лікарні потребують медикаментів і засобів захисту медичних працівників.
  • Продовжуємо вести інформаційну кампанію серед населення:
  • В інфекційному відділенні Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні разом з представниками Тернопільського обласного центру громадського здоров’я провели інструктаж щодо використання засобів індивідуального захисту для медичних працівників, які надаватимуть медичну допомогу пацієнтам із COVID-19.
  • Розповсюдили по всій області і районам міста інформацію щодо заходів профілактики поширення коронавірусу.

Share this post