Керівництво Червоного Хреста України зустрілося з Мінветеранів

Керівництво Червоного Хреста України зустрілося з Мінветеранів

26 березня керівництво Національного комітету Товариства Червоного Хреста України провело зустріч із Міністерством у справах ветеранів України.

Генеральний директор Національного комітету ТЧХУ Лілія Білоус відзначила, що для Товариства знаково бути першою неурядовою організацією, з якою міністр наймолодшого в Україні міністерства ініціював та провів зустріч.

Міністр у справах ветеранів України Сергій Бессараб подякував за ефективну співпрацю Червоного Хреста України зі Збройними силами України, зокрема з Управлінням цивільно-військового співробітництва (CIMIC), протягом усього часу військового конфлікту. Учасники обговорили побудову шляхів співпраці Червоного Хреста з ветеранськими організаціями та розвиток спільних ініціатив.

Також учасники обговорили роботу Служби розшуку Червоного Хреста, яка багато років працює з родинами зниклих безвісті, в тому числі зниклих під час війни на сході. Зокрема, було вирішено створити координаційну групу і запросити до неї усі органи влади і громадські організації, які займаються даним питанням.

Share this post