У Білій Церкві червонохрестівці вчилися вирішувати конфлікти

У Білій Церкві червонохрестівці вчилися вирішувати конфлікти

Для чого ми проводимо тренінги “Вирішення конфліктів і ненасильницьке спілкування”? Це набір потужних інструментів для наших волонтерів і співробітників, який допомагає конструктивно вирішувати складні ситуації, що виникають під час роботи і спілкування.

У китайській мові слово “конфлікт” позначається двома ієрогліфами – “wei-chi”, що означає “небезпека”+”можливість”. Тобто конфлікти можуть бути як деструктивними, так і стати поштовхом до позитивних змін – все залежить від того, як ви з ними впораєтеся.

За 4 дні тренінга учасники дізнаються, що таке конфлікт і яка різниця між діалогом і суперечкою, вивчають 5 стилів поведінки у конфлікті (і кожен з них доречний залежно від ситуації), практикують емпатію, тренуються у ненасильницькому спілкуванні як одному з ефективних способів врегулювання конфліктів, розбираються, які потреби стоять за стереотипами, навчаються, як не нашкодити громадською діяльністю спільноті, для якої вона здійснюється, і досліджують метод глибинної демократії для прийняння складних рішень.

Минулого тижня такий тренінг зібрав у Білій Церкві червонохрестівців з 10 областей України. Наступний – буде восени. Дякуємо нашим тренерам!

Теж хотіли б навчитися всьому цьому? Приєднуйтеся до спільноти Товариства Червоного Хреста України.

89505307_2186870784682718_4626923261018505216_o

Share this post