Червоний Хрест передав ліки медичним закладам поблизу лінії розмежування

Червоний Хрест передав ліки медичним закладам поблизу лінії розмежування

У кінці листопада волонтери загонів швидкого реагування Червоного Хреста України провели моніторинг потреб населення в межах розведення військ на сході України. В наше поле зору потрапило м. Золоте Луганської області та с. Миколаївка Донецької області. Виявилося, що одна із потреб – нестача ліків у фельдшерському пункті та амбулаторії.

13 січня волонтери Луганського обласного загону разом з головою міст Золоте, Гірське Попаснянського району Сергієм Шестаком передали медичні препарати в фельдшерcько-акушерський пункт в Золоте-4.

А 21 січня волонтери ЗШР Донецької обласної організації передали медичні препарати для амбулаторії Миколаївської сільської ради.

ert-dn

Загальна сума препаратів і медичного приладдя склала більше 38 тис. гривень. Це були антибіотики, препарати для людей із цукровим діабетом і захворюваннями серця, обладнання для забору крові та перевірки рівня холестерину, глюкометр, рукавички, дезинфікуючі засоби і багато іншого. Тепер місцеві медики почуваються більш упевнено, бо зможуть ефективніше допомагати людям.

Share this post