У Києві на Подолі діє «Дитяча академія першої допомоги»

У Києві на Подолі діє «Дитяча академія першої допомоги»

В Подільському районі міста Києва розпочато реалізацію проекту «Дитяча академія першої допомоги». Метою проекту є підвищення рівня обізнаності підростаючого покоління.

В рамках проекту розроблено індивідуальну програму інтерактивних занять для дітей різних вікових груп, а саме діти 5-7 років, 8-10 років, 11-14 років. План заняття враховує психологічні особливості дітей, відповідно до вікової групи, та особливості фізичного і психічного стану дитини (діти з інвалідністю).

Під час лекції людина може запам’ятати максимум 10 % від того матеріалу, який їй подають. Якщо лекція доповнена аудіовізуальною допомогою, правильним підходом, контролем групи, ставленням запитань, тоді можна досягнути хоча би сприйняття 50 % інформації. При реалізації цього проекту враховано всі форми сприйняття інформації дітьми та включено інтерактивні методи навчання, що збільшують ефективність запам’ятовування.

У 2019 році Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста України стала однією з трьох організацій, що вибороли перемогу в конкурсі проектів місцевих організацій «BraVo» і тепер втілюють власну ініціативу на якісно високому рівні. За підтримку в реалізації проекту дякуємо нашим партнерам – Данському Червоному Хресту.

Бажаємо подальших успіхів!

Share this post