День святого Миколая відсвяткували на Тернопільщині

День святого Миколая відсвяткували на Тернопільщині

День святого Миколая – це одне з найсвітліших, найшановніших християнських свят, яке приносить у кожну домівку добро, щирість, радість, надію та сподівання на диво. Особливо його чекають діти, бо для них свято стає чарівною казкою, коли з’являється святий і кладе під подушку такі бажані гостинці.

За багаторічною традицією, до дня Святого Миколая працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спільно з працівниками відділів у справах сім’ї, молоді та спорту, культури і туризму районної державної адміністрації, районної організації Товариства Червоного Хреста проводять різноманітні благодійні заходи для дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Справжня казка відбулася напередодні у Гає-Розтоцькому навчально-виховному комплексі “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад”. Під керівництвом директора будинку культури села Гаї-Розтоцькі Лариси Козаревської учні школи порадували присутніх чудовою святковою програмою.
Кожна дитина відчула, що Святий Миколай про неї не забув, а приніс солодощі та інші подарунки, яких вона так чекала. Саме завдяки праці великої кількості людей та благодійників у серцях дітей ще довго пануватиме радість та віра в чудеса Святого Миколая.

Також, напередодні дня святого Миколая 18 грудня Тернопільська міська організація Товариства Червоного Хреста організувала акцію «Ходить по землі святий Миколай» для дітей із соціально – незахищених сімей. Дійство відбувалося в Комунальний закладі Тернопільської міської ради “Станція юних техніків”. Діти із задоволенням переглянули святкову виставу, колядували, розказували вірші, співали пісні та з нетерпінням чекали появи Миколая, який роздавав усім подарунки. Також подарунки від святого Миколая отримали сім’ї з дітьми, які були вимушені покинути свої домівки на сході України.
Тернопільська міська організація Товариства Червоного Хреста висловлює щиру подяку благодійникам, волонтерам та партнерам, а також колегам із Німецького Червоного Хреста м. Марх за допомогу в організації цієї акції.

Share this post