На Луганщині відзначили Міжнародний день волонтера

На Луганщині відзначили Міжнародний день волонтера

З нагоди Міжнародного дня волонтера співробітники та волонтери Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели 5 грудня 2019 року  в Сєвєродонецькому міському Палацу культури захід з нагоди відзначення волонтерів обласної організації. На захід прибули 60 волонтерів Червоного Хреста з різних міст і районів області.

З привітальним словом виступила голова обласної організації Ольга Кудаєва, яка подякувала волонтерам за активну громадську позицію, самовідданість у наданні допомоги незахищеним верствам населення та внутрішньо переміщеним особам, доброту, милосердя, а також за участь в гуманітарних операціях Міжнародного Комітету Червоного Хреста на лінії розмежування.

На святковій зустрічі були присутні: Безгинська Катерина Миколаївна, заступник голови Луганської обласної державної адміністрації, Себастьян Фюстьє, голова субделегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста у м. Сєвєродонецьк та представники партнерських організацій, які висловили щиру подяку волонтерам за їх відданість ідеалам доброти та милосердя.

Почесною відзнакою Товариства Червоного Хреста України було нагороджено Особову Олену Володимирівну, волонтера Червоного Хреста та журналіста.

Крім того, найкращі волонтери Червоного Хреста були нагороджені подяками Товариства Червоного Хреста України, грамотами Луганської обласної організації, а також сертифікатами за успішно завершений курс «YABC (Молодь як агенти змін)». Всі присутні волонтери були нагороджені подарунками. Також, протягом зустрічі волонтери підвели підсумки своєї діяльності за 2019 рік.

Share this post