Вікторина на підтримку загонів швидкого реагування Червоного Хреста

Вікторина на підтримку загонів швидкого реагування Червоного Хреста

У Щедрий Вівторок, 3 грудня, на офіційній сторінці Товариства Червоного Хреста України www.facebook.com/redcrossukraine відбудеться вікторині на пітримку загонів швидкого реагування Червоного Хреста.

Вартові безпеки – так варто назвати волонтерські загони швидкого реагування, що діють відповідно до місії Червоного Хреста: захист здоров’я людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій.

Споряджені сучасним знаряддям, підготовлені за програмами першої допомоги, та головне – сповнені сил, рішучості та завзяття, волонтери загонів серед перших потрапляють на місця аварій, вибухів, пожеж та інших лих та останніми залишають локацію, упевнившись у наданні допомоги постраждалим. Є офіційними партнерами ДСНС та підтримують її працівників на локаціях.

Вони супроводжують масові заходи (Майдан, марафони, ходи тощо) та розгортають мобільні пункти підтримки й обігріву, але, як і всі інші, самі потребують нашої підтримки. Волонтери працюють безоплатно, але їм потрібні антисептики, бинти, рукавички, батарейки для тонометрів, глюкометрів, ліхтариків, паливо й гарячий чай для отримувачів допомоги. Кожні 100-200 гривень пожертви – це ще один оснащений волонтер і засоби допомоги постраждалим.

Умови участі
1. Зробіть посильну пожертву онлайн через наш сайт: redcross.org.ua/donate . Запишіть суму пожертви, вона вам знадобиться у день вікторини.
2. Всього у вікторині – 12 запитань, які публікуватимуться на сторінці ТЧХУ одне за одним, по черзі, з інтервалом у дві хвилини. Запитання не складні, на кмітливість, тому просимо не користуватись гуглом – краще поміркуйте!
3. У визначений час, 20:00, 3-го грудня зайдіть на Facebook-сторінку Червоний Хрест України, прочитайте перше запитання, перейдіть за посиланням у Google-форму, і впишіть туди відповідь, українською мовою, називний відмінок.
Не закривайте це вікно! Сюди ви додаватимете всі ваші версії відповідей. Не натискайте «Відправити», у вас лише одна спроба подати відповіді на всі 12 запитань.
4. За 2 хвилини в пості з’явиться наступне запитання. Відповідь на нього також впишіть у ту саму відкриту в іншому вікні Google-форму.
5. За 2 хвилини в пості з’явиться чергове запитання, і так триватиме до 12-го запитання. Всі відповіді, одну за одною, вписуєте у Google-форму, і лише після внесення 12-ї відповіді натискаєте «Відправити». Це має відбутись до 20:25 за київським часом.
6. Правильні відповіді будуть опубліковані одразу після завершення вікторини. Відповіді, внесені в Google-форму після завершення (форма відслідковує час) – зараховані не будуть.
7. Для запобігання спойлерів, можливість писати коментарі в групі на час проведення вікторини (30 хвилин) буде вимкнено.
8. Всі відповіді будуть перевірені особисто організаторами, за для уникнення технічних помилок. Якщо ви «вхопили суть» запитання і відповіли по суті вірно, то, радше за все, ви отримаєте свій бал, що би Google-форма про це не думала (відповіді підраховуються формою автоматично, але цей підрахунок – не остаточний. Останнє слово – за організаторами).
9. Переможцями є всі, хто внеском підтримав загони швидкого реагування. А на тих, хто надав максимальну кількість правильних відповідей, чекає вшанувальний спец-пост та офіційна цифрова грамота за підписом керівництва ТЧХУ.
10. Нагорода найкмітливіших – після підрахунку, 4-го грудня.
11. Три особи, які здійснили найбільші пожертви, отримають цінні призи! (Приклад: парасольки, термогорнятка та інші сувеніри із лого Червоного Хреста).

Успіхів!

Share this post