Зміцнення потенціалу організацій ТЧХУ в Києві та на Херсонщині

Зміцнення потенціалу організацій ТЧХУ в Києві та на Херсонщині

Для надання допомоги вразливим верствам населення ми крок за кроком розвиваємо місцеві організації в різних куточках країни. Зокрема, минулого тижня дві організації Товариства Червоного Хреста України на Херсонщині – Каланчацька і Генічеська – отримали необхідну для роботи техніку та брендовану продукцію. Не залишились осторонь і Подільська районна організація у Києві.

Проектор, ноутбук, багатофункціональний пристрій і фліпчарт стануть у нагоді при проведенні просвітницької роботи та заходів для соціальної згуртованості. Фотокамера, футболки та жилети, сумки, блокноти, кульки з символікою допоможуть підвищити прозорість діяльності.

Невдовзі ми побачимо ще більше яскравих фото наших волонтерів, які щодня проводять корисні заходи. До слова, лише за перше півріччя 2019 року цими трьома організаціями була надана допомога 3150 особам: дітям, людям з інвалідністю та стареньким.

Поступові зміни разом з іншими процесами організаційного розвитку (планування, навчання, розвиток співробітництва) зміцнюють місцеві організації для ефективної роботи в сучасному світі.

Share this post