На Донеччині проводяться заходи з психосоціальної підтримки

На Донеччині проводяться заходи з психосоціальної підтримки

У жовтні місяці стартувала серія зустрічей з дітьми шкіл м. Мар’їнка за програмою «Розвиток емоційної стійкості дітей», адже емоції і почуття є важливим моментом у становленні особистості зростаючої людини. На зустрічах діти спілкуються, грають, малюють, розвивають креативне мислення. Заходи сприяють піклуванню про емоційне благополуччя дітей, виробленню в дитини позитивних якостей, доброзичливого ставлення до інших людей.

16 жовтня, в м. Мар’їнка Товариство Червоного Хреста України організувало та провело творчий захід з елементами релаксації для дорослих. Вчились знімати емоційну напругу виготовляючи флористичне панно.

Також, За традицією, що склалася в Мар’їнській районній організації Товариства Червоного Хреста України, для жителів поважного віку в жовтні проводяться соціальні заходи з навчання базовим знанням комп’ютерної грамотності. На зустрічах підопічні освоюють нові можливості зв’язку з близькими та рідними людьми.

Зустрічі проходять в рамках діяльності Товариства Червоного Хреста України, з метою надання психосоціальної підтримки. Заходи проводить Тетяна Камчатна.

Share this post