Офіційний візит керівництва Німецького Червоного Хреста в Україну

Офіційний візит керівництва Німецького Червоного Хреста в Україну

8 жовтня наш офіс з офіційним візитом відвідала делегація Німецького Червоного Хреста на чолі з президентом національного товариства Гердою Хазелфельд. Гості зустрілися з керівництвом Товариства Червоного Хреста України й обговорили поточні результати співпраці та подальші перспективи надання допомоги людям з уразливих категорій в Україні.

«Приємно бачити, як допомога потрапляє до людей, котрим вона необхідна та приносить користь. Ми слідкуємо за ситуацією на сході України та розуміємо, наскільки важливо продовжувати та розширювати нашу співпрацю», – заявила пані Хазелфельд.

Німецький Червоний Хрест підтримує Червоний Хрест України в наданні допомоги нужденним протягом усіх років незалежності України, активно сприяючи його діяльності як на національному, так і на регіональному рівнях.

«Ми безмежно цінуємо гуманітарну допомогу, яка на регулярній основі багато років поспіль надходить від Німецького Червоного Хреста. Лікарні отримують медичні ліжка, малозабезпечені родини з дітками – гігієнічні набори, самотні люди похилого віку – опіку, і таких прикладів безліч», – зазначила Лілія Білоус, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Також делегація ознайомилася з роботою оновленого центрального логістичного центру Червоного Хреста України неподалік Києва.

9 та 10 жовтня Лілія Білоус і генеральний секретар Німецького Червоного Хреста Крістіан Рейтер продовжили офіційний візит у Донецьку область з метою представлення нового спільного з Люксембурзьким Червоним Хрестом проекту «Лінія життя: підтримка людей, постраждалих внаслідок конфлікту в Україні, шляхом надання багатоцільових ваучерів та покращення інфраструктури охорони здоров’я».

drk-2

Share this post