Щорічна міжнародна зустріч з першої допомоги у 2020 році відбудеться в Києві

Щорічна міжнародна зустріч з першої допомоги у 2020 році відбудеться в Києві

З 3 по 6 жовтня в місті Салетуна, Швеція, пройшла First Aid Education European Network (FAEEN) – щорічна міжнародна зустріч, учасниками якої є, більшою мірою, європейські національні товариства Червоного Хреста. В цьому році зустріч зібрала 67 осіб-представників майже 40 національних товариств. У зустрічі взяла участь і Надія Ямненко, координатор першої допомоги Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Мета щорічних зустрічей – це обмін досвідом, вирішення спільних завдань щодо вдосконалення та пошуку нових методів навчання населення навикам надання першої допомоги, впровадження технологічного прогресу в систему навчання та візначення загальної стратегії розвитку напрямку «перша допомога» в Міжнародному русі Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Для України є важлива новина. “Для нас велика честь, що наступна зустріч з 24 по 27 вересня 2020 року відбудеться в Києві, – розповіла Надія Ямненко.  – Для Товариства Червоного Хреста України важливо, що маючи великий досвід роботи в складних умовах, ми можемо поділитися своїми знаннями і навичками з колегами з різних країн, а також показати красу нашої країни і провести час в великій сім’ї першої допомоги”.

Share this post