На Донеччині відбувся тренінг для тренерів “Агенти змін”

На Донеччині відбувся тренінг для тренерів “Агенти змін”

Зміцнення потенціалу відбувається різними способами. Здатність бачити наявні можливості та володіння знаннями, необхідними для прийняття належних рішень для використання таких можливостей, і є одним із таких способів.

На сьогодні, перед командами, що щоденно працюють з клієнтами задля економічного розвитку домогосподарств, стоїть задача реалізації довготривалих змін, щоб покращити ситуацію не тільки всередині домогосподарства, а й в регіонах вцілому. 14-16 вересня, більше 25 представників проекту “Розвиток домогосподарств 2019”, що реалізується в Донецькій та Луганській області, взяли участь у тренінгу для тренерів “Агенти змін”.

Метою цього тренінгу стало навчання нових тренерів, що в подальшому будуть показувати людям, якими навичками та вміннями вони вже володіють, як виявити їхні сильні сторони, розкрити справжні інтереси та урахувати їх під час вибору життєвої стежини для подальшого досягнення фінансової безпеки та стабільності.

За три дні інтенсивної роботи, майбутні тренери навчались вільно володіти інструментами скринінгу, проводити інтерактивні ігри, будувати бесіду як в великому колі, так і в маленьких групах, долати стереотипні та дискримінаційні висновки, і взагалі – організовувати успішний тренінг. По закінченню цього тренінгу, кожен із тренерів буде мати змогу організувати та провести тренін щодо розвитку життєвих та професійних навичок для власної громади.

Тренінг відбувся в рамках реалізації проекту «Розвиток домогосподарств 2019» НК ТЧХУ за підтримки проекту USAID  «Економічна підтримка Східної України».

rsz_21

Share this post