Перший навчальний захід за програмою “Мобільні тренінгові команди”

Перший навчальний захід за програмою “Мобільні тренінгові команди”

9-12 вересня в Києві 20 представників Київської обласної органіхації – співробітників та волонтерів місцевих  організацій Товариства Червоного Хреста України у Київській  області – пройшли навчання за програмою «Мобільні тренінгові команди».

Цей захід був першим, коли навчені тренери Товариства підвищували рівень інформованості та професійних знань представників місцевих організацій та особливо людей, які пропрацювали багато років, але не мали доступу до навчання протягом тривалого часу. Їх ознайомили з реформами на рівні Національного комітету, що ведуть до змін на місцевому та на стратегічному рівнях.

Колеги ознайомилися з новітніми трендами в роботі Червоного Хреста в Україні і світі. Тренери провели  практичні сесії для підвищення потенціалу з таких ключових тем в діяльності організацій: фінансовий менеджмент, бюджетування, комунікація, робота з громадами та місцевою владою, написання проектних заявок, ефективне залучення і робота з волонтерами, мобілізація ресурсів і фандрейзинг, звітність тощо.

Мобільні тренінгові команди, які складаються із досвідчених співробітників Товариства, є ключовим і стратегічним інструментом підтримки і розвитку організацій Товариства. Це невід’ємна частина розповсюдження методологічних матеріалів для розвитку організацій на місцях. Мета мобільних команд – дати практичні і конкретні настанови та інструменти для щоденної ефективної роботи місцевих організацій та забезпечити відповідь на запитання, які найчастіше виникають у працівників і волонтерів місцевих організацій задля швидких результатів, виходячи з конкретних потреб організацій.

DSC_0829

Share this post