Візит в Україну партнерів-учасників проекту “ProVoice”

Візит в Україну партнерів-учасників проекту “ProVoice”

13 вересня в Києві представники Національного комітету Товариства Червоного Хреста України вітали партнерів із Білорусії, Молдови та Болгарії, які теж, як і Товариство, є учасниками проекту «Посилення ролі волонтерів і населення в галузі цивільного захисту (ProVoice)».

Кожен розповів, чим займається у своїй організації, і які найкращі практики використовуються для поліпшення роботи. Партнери також говорили про важливість посилення потенціалу волонтерів в підготовці до надзвичайних ситуацій і підвищення рівня обізнаності населення щодо реагування на надзвичайні ситуації.

У суботу, 14 вересня, делегати візьмуть участь в заході Фестиваль Безпеки у Запоріжжі для вивчення українського досвіду із роботи з населенням у співпраці органами цивільного захисту.

Візит делегатів покликаний зміцнити регіональну співпрацю між цими країнами в сфері цивільного захисту.

Проект «Посилення ролі волонтерів і населення в галузі цивільного захисту (ProVoice)» впроваджується Товариством Червоного Хреста України. У часи все частіших і довших надзвичайних ситуацій і криз проект має на меті посилити потенціал учасників проекту у сфері волонтерського менеджменту, спонтанного волонтерства та обізнаності населення у підготовці до надзвичайних ситуацій.

DSC_0875

Share this post