Оголошено набір для підготовки на рівень інструктора по першій психологічній допомозі ТЧХУ

Оголошено набір для підготовки на рівень інструктора по першій психологічній допомозі ТЧХУ

З 25 по 29 вересня в м Святогірськ, Донецька обл. пройде тренінг для інструкторів з першої психологічної допомоги, який організований в рамках проекту “Зниження ризиків від надзвичайних ситуацій на сході України”, що фінансується Департаментoм з питань гуманітарної допомоги та захисту цивільного населення Європейського союзу (“DG ECHO”), метою якого є покращення розуміння і навичок населення для вжиття заходів щодо забезпечення готовності до реагування на ризики надзвичайних ситуацій в районах, наближених до зони конфлікту, в cхідній Україні”.

Волонтери, які успішно пройшли тренінг, будуть направлятися в населені пункти на сході України для навчання представників місцевих громад навичкам надання першої психологічною допомоги і першої психологічної допомоги дітям. Підготовлені інструктори зможуть проводити тренінги для волонтерів та співробітників ТЧХУ. Учасники повинні бути присутніми на тренінгу з 9.00 25 вересня до 16.00 29 вересня. Організаторами передбачена можливість заселення ввечері 24.09.2019 і виселення вранці 30.09. 2019.

Критерії відбору учасників

  1. Бути волонтером або співробітником TХЧУ
  2. Мати досвід надання допомоги людям в кризових ситуаціях
  3. Мати досвід проведення тренінгів / семінарів для дорослих
  4. Мати можливість і бажання проводити навчання населення на сході України навичкам надання першої психологічної допомоги на волонтерських засадах.
  5. Мати досвід та/або хороше розуміння в області соціальної роботи, психології, психіатрії
  6. Бажано бути навченим навичкам надання першої психологічною допомоги

Бажаючим пройти підготовку необхідно заповнити анкету до 16 вересня 2019 року. https://docs.google.com/forms/d/1bj1rLcMVICJYUci9St6IgLEcfKW-8y0MuqKS4qVAmcA/edit 

Заявки надіслані пізніше не братимуться до розгляду

Share this post