Табір “Synergy Camp” – новий формат психосоціальної підтримки

Табір “Synergy Camp” – новий формат психосоціальної підтримки

Останні дні літа в Донецькій області наповнені заходами для активних громадян. Більше 60 волонтерів, співробітників, бенефіціарів Луганської та Донецької обласних організацій Товариства Червоного Хреста України стали резидентами літнього табору Synergy Camp, який проходить 27-31 серпня у Святогорську.

Команда відділу психосоціальної підтримки в рамках реалізації Операційного плану та за підтримки проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» організували новий формат, який поєднує навчання, дозвілля та нетворкінг.

Synergy Camp – це п’ятиденний табір, направлений на згуртування, здобуття знань, розвиток навичок проектного менеджменту та побудови співпраці між органами влади, бізнесом і громадськими організаціями. Кожен день табору наповнений інтерактивними вправами, трансформаційними іграми, неформальним спілкуванням і є «окремим кутом трикутника співпраці». Заключною частиною табору стане побудова взаємодії та згуртування у власних громадах, що і стане домашнім завданням до наступного табору».

Share this post