Дитячій лікарні «Охматдит» передано важливе обладнання

Дитячій лікарні «Охматдит» передано важливе обладнання

30 липня представники Товариства Червоного Хреста України та Porsche Finance Group Ukraine відвідали Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит», куди було передано 3 приліжкові монітори загальною вартістю 121 368 грн, придбані у результаті співпраці партнерів.

Обладнання призначене для контролю основних фізіологічних параметрів пацієнтів у режимі реального часу та дозволяє визначати небезпечні стани хворого, щоб за потреби оперативно вживати необхідних заходів.

За словами головного лікаря «Охматдиту» Ірини Садов’як, закладу критично бракувало таких моніторів, адже на лікуванні перебувають дітки з усієї України.

Генеральний директор Національного комітету Червоного Хреста України Лілія Білоус зазначила: «Наша тісна співпраця забезпечує можливість цільової допомоги у прозорий спосіб».

Директор Porsche Finance Group Ukraine Йоахім Арер теж оцінив результат спільної роботи позитивно: «Ми бачимо, що кошти спрямовуються на дійсно необхідні речі, тому готові продовжувати співпрацю в такому форматі».

Зазначимо, що минулого року завдяки акції Червоного Хреста «Чобіток від Миколая» для «Охматдиту» було придбано 9 вакуумних аспіраторів. Також волонтери Товариства регулярно проводять для маленьких пацієнтів лікарні заходи з психосоціальної підтримки.

Передання приліжкових моніторів НДСЛ «Охматдит», Київ

Share this post