На Донеччині пройшов Міжрегіональний форум безпеки

Міжрегіональний форум безпеки

На Донеччині пройшов Міжрегіональний форум безпеки

11-12 липня 2019 року у м. Святогірськ Донецької області проходив  Міжрегіональний форум безпеки «Створення Центрів безпеки громадян та започаткування добровольчого руху», в якому  від Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України прийняли участь Петро Костиря – командир загону швидкого реагування (ЗШР), Андрій Сулейман  – провідний спеціаліст з медико-соціальної допомоги та Марина Черкашина – фахівець з першої допомоги (тренер з першої допомоги).

На виставці учасниками обласної організації  було показано спорядження, форма та обладнання для проведення навчання волонтерів. Черкашина Марина (фахівець з першої допомоги) провела для бажаючих майстер-клас.

Також, під час виступу Петро Костиря (командир ЗШР Луганської обласної організації ТЧХУ)  поділився досвідом роботи з волонтерами та здобутками загону. Підготовка волонтерів ЗШР починається з раннього віку, тому гуртки Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» – це не тільки навчання безпечному життю, вмінню допомогти у надзвичайній ситуації, а і виховання патріотів.

Share this post