На Луганщині Червоний Хрест взяв участь у Ярмарку вакансій

На Луганщині Червоний Хрест взяв участь у Ярмарку вакансій

7 червня в День кар’єри ЄС на базі Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля Сєвєродонецьким міським центром зайнятості проводився «Ярмарок вакансій».

Проведення цього ярмарку – унікальна можливість встановити максимальну кількості прямих контактів з потенційними співробітниками, сформувати кадровий резерв.

До участі в ярмарку було запрошено представників Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України: Лідію Загребіну – заступника голови, Ганну Полубєдову – голову Сєвєродонецької міської організації, Тетяну Руденко – провідного спеціаліста з волонтерського менеджменту, Андрія Сулеймана – провідного спеціаліста з медико-соціальної допомоги, які презентували діяльність Луганської обласної організації Товариства. Марина Черкашина – фахівець (тренер) з першої допомоги провела майстер-клас з навичок надання першої допомоги для учасників ярмарку.

Також серед відвідувачів було розповсюджено буклети з відновлення родинних зв’язків, міжнародного гуманітарного права, першої допомоги, «Стань волонтером – зміни світ на краще».

Share this post