На Тернопільщині інструктори ТЧХУ з першої допомоги судили масштабні змагання

На Тернопільщині інструктори ТЧХУ з першої допомоги судили масштабні змагання

20 травня на навчально-тренувальній базі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області під егідою Управління ДСНС України у Тернопільській області, за сприяння структурних підрозділів Тернопільської обласної державної адміністрації, обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, обласних осередків громадських організацій відбувся традиційний VIII-й обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки», пам’яті учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Л. О. Кудринського, в якому взяли участь понад 130 учасників з 16-ти команд.

Юні рятувальники змагалися у проходженні пожежно-рятувальної смуги перешкод, подоланні зони техногенної аварії, проведенні рятувальних робіт з висотної будівлі, наданні домедичної допомоги постраждалому, тестуванні з основ медичних знань та БЖД, конкурсі агітаційно-презентаційних матеріалів з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

Інструктори Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Микола Барта та Роман Радійовський були суддями на дистанції «Основи медичних знань і надання домедичної допомоги потерпілому».

Переможцями в загальнокомандному заліку серед загальноосвітніх шкіл Тернопільської області стала команда з Почаєва, друге місце вибороли юні рятувальники з м. Тернополя, на третьому місці – учасники зі Зборова.

У підсумку переможців нагородили перехідним Кубком пам’яті учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Л. О. Кудринського, грамотами Управління ДСНС України в Тернопільській області, обласного відділення ВГДР «Школа безпеки», кубками, медалями та цінними подарунками від організаторів.

За матеріалами Тернопільської обласної організації
Профспілки працівників освіти і науки України

Share this post