Родини загиблих військовослужбовців отримали допомогу

Родини загиблих військовослужбовців отримали допомогу

З нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня 8 Березня Луганська обласна і Сєвєродонецька міська організації Товариства Червоного Хреста України 7 березня провели спільний захід з представниками Сєвєродонецького міського військового комісаріату щодо вшанування  та поздоровлення жінок, членів сімей військовослужбовців, які загинули під час участі в бойових діях на території Донецької та Луганської областей. Було відвідано 5 родин загиблих.

Від обласної організації Червоного Хреста, кожна родина отримала допомогу: набор посуду, покривала, простирадла та ковдри на суму 7600 грн., а маленькі діти отримали в подарунок цвітний папір та  книжки  для розфарбування.

Жінки не стримували сліз вдячності за подарунки. Їм було дуже приємно, що вони не забуті, що суспільство турбується про них.

Сєвєродонецька міська організація та волонтери Червоного Хреста візьмуть під свій патронаж ці родини і в подальшому будуть надавати їм посильну допомогу.

Такі заходи дають змогу згуртуватись усьому суспільству по наданню допомогу вразливим верствам населення, зрозуміти їх потреби, проявити співчуття, турботу, що інколи є навіть важливішим ніж надання матеріальних благ.

Лідія Загребіна, заступник голови Луганської обласної організації Товариства

 

Share this post