Стартує новий проект Товариства за підтримки Данського Червоного Хреста

Стартує новий проект Товариства за підтримки Данського Червоного Хреста

12-13 лютого 2018 року у Києві відбулася 2-денна робоча зустріч співробітників Національного комітету та представників регіональних організацій Товариства Червоного Хреста України, присвячена офіційному старту реалізації нового проекту «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості уразливих груп в Україні». Проект впроваджується за фінансової підтримки Данського Червоного Хреста.

Метою проекту передбачено забезпечення соціальної згуртованості та поліпшення психосоціального добробуту серед населення на територіях, постраждалих від конфлікту, підвищення організаційної спроможності і покращення процесу управління діяльності волонтерів.

DSCN8326

«Данський Червоний Хрест є активним партнером Товариства Червоного Хреста України з 2014 року, – зазначив Антуан Тер’є, координатор Данського Червоного Хреста в Україні. – Завершивши стадію реагування у надзвичайній ситуації, ми розглядаємо стратегію більш тривалої співпраці у галузі розвитку Національного Товариства та у підвищенні рівня надання соціальної допомоги у різних регіонах України. За підтримки Міністерства Закордонних Справ Данії, Данський Червоний Хрест запустив новий проект. Він інтегрує різні основоположні напрямки: організаційний розвиток, волонтерський менеджмент, розвиток діяльності в сферах психосоціальної підтримки і соціальної згуртованості, надання допомоги уразливим категоріям населення, а також гуманітарна дипломатія та адвокація щодо питань захищеності. Це не лише проект, а й можливість зробити внесок у підтримку Стратегії на 2018-2020 роки та основних пріоритетів нашого партнера».

Проект буде впроваджено упродовж 2018-2021 років на території 15 областей України. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати заходи в рамках процесу імплементації проекту.

А якщо ви прагнете стати волонтером для участі у проекті, будь ласка, звертайтеся за електронною поштою o.cherednichenko@redcross.org.ua до Олексія Чередніченко, менеджера з питань розвитку волонтерства Товариства. Прохання зазначати у листі  бажаний населений пункт для здійснення волонтерської діяльності.

Чекаємо на зустріч із Вами!

Share this post