Червоний Хрест взяв участь у фестивалі миру і безпеки в Сєвєродонецьку

Червоний Хрест взяв участь у фестивалі миру і безпеки в Сєвєродонецьку

1 жовтня 2016 року у м. Сєвєродонецьку Луганської області пройшов «Фестиваль миру і безпеки», організаторами якого були Данська Рада у справах біженців, Данська група з розмінування, Дитячий фонд ООН (UНІCEF). Мета свята – донести життєво важливу інформацію про безпеку населення на території, де велися бойові дії.

На захід були запрошені працівники Луганської обласної та Сєверодонецької міської організації Товариства Червоного Хреста України, волонтери Червоного Хреста та члени загону швидкого реагування м. Лисичанська, які провели спільний майстер-клас з надання першої допомоги для учасників та гостей фестивалю.

Людям похилого віку патронажні сестри Товариства вимірювали тиск, зважували вагу та надавали консультації. Також, учасникам була надана можливість ознайомитись з обладнанням та устаткуванням машини швидкої допомоги Червоного Хреста. Гостям події видавали пам’ятки з першої допомоги, мінної безпеки та буклети з відновлення родинних зв’язків.

За словами Лідії Загребіної, заступника голови Луганської обласної організації, на щастя, на фестивалі нікому не довелося надавати першу допомогу, він пройшов успішно, без пригод.

Share this post