Запрошуємо ЗМІ на відкриття щорічного навчання волонтерів загонів швидкого реагування

Запрошуємо ЗМІ на відкриття щорічного навчання волонтерів загонів швидкого реагування

Запрошуємо представників ЗМІ на відкриття щорічного навчання волонтерів загонів швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України, яке відбудеться 18 серпня 2023 року о 09:00.

Волонтери загонів швидкого реагування – ті, хто одними з перших прибувають на місця надзвичайних ситуацій; хто евакуює з-під обстрілів та транспортує до безпечніших місць маломобільних людей; хто доставляє гуманітарну допомогу людям туди, де утруднена через небезпеку логістика.

Понад 90 найкращих волонтерів загонів швидкого реагування з усієї країни зберуться, щоб обмінятися досвідом, розібрати кожну надзвичайну ситуацію для вдосконалення навичок та отримати ще більше нових знань з актуальних тем. Програмою передбачені тренінги з мінної небезпеки від колег з ДСНС України та хімічних, біологічних, радіаційних, ядерних загроз від партнерів з Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. А також волонтери відпрацюють один зі сценаріїв надзвичайної ситуації, пов’язаної з безпекою.

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення волонтери загонів швидкого реагування евакуювали вже понад 309 тисяч людей із зон проведення активних бойових дій та допомогли понад 354 тисячам людям.

Відпрацювання розпочнеться о 09:30.
Локація: с. Козин, Київська обл.

Акредитація представників ЗМІ: https://cutt.ly/xwgFvJTh.

Share this post