Evaluation and Lessons Learned Specialist (PMER Unit)

Evaluation and Lessons Learned Specialist (PMER Unit)

Національний комітет Товариства Червоного Хреста України (ТХЧУ) оголошує конкурс на посаду Фахівець/-чиня з оцінки та засвоєння висновків.

Товариство Червоного Хреста України – найбільша гуманітарна організація України, яка одна з найперших реагує на всі надзвичайні ситуації в країні і надає допомогу тим, хто найбільше її потребує.

Ціль посади:

  • Забезпечення якості та ефективності організаційних процесів через аналіз, оцінку діяльності, та розробку методологій.
  • Відповідальність включає моніторинг проектів та програм для відповідності стандартам, організацію воркшопів для оптимізації процесів, та навчання персоналу у сфері планування та звітності.
  • Посада спрямована на підвищення ефективності організації через методичну підтримку та консультування у проведенні досліджень.

Обов’язки:

  1. Здійснення оцінок та аналізу організаційної діяльності, включаючи надання підтримки та консультацій у проведенні досліджень та розробці методологій.
  2. Моніторинг всіх досліджень, пов’язаних з проектами та програмами, з метою забезпечення відповідності стандартам та належним методологіям.
  3. Організація та проведення мінімум одного воркшопу для проекту з засвоєння уроків, включаючи пост-проектне обговорення з метою вивчення навчальних величин та оптимізації процесів.
  4. Надання тренінгів та навчання персоналу та проектних команд у сфері планування, моніторингу, оцінки та звітності (PMER).
  5. Проведення оцінок та аналізу діяльності організації та надання методичної допомоги та консультацій у плануванні та виконанні досліджень та розробці методологій.
  6. Моніторинг всіх досліджень, які відбуваються в рамках проектів та програм, з метою забезпечення їх відповідності стандартам та методологіям.
  7. Організація та проведення воркшопу одного на проекті засвоєння уроків, що включає пост-проектне обговорення для вивчення навчальних величин та покращення процесів.
  8. Проведення тренінгів з планування, моніторингу, оцінки та звітності (PMER) для персоналу та проектних команд.

Вимоги:

  • Вища освіта: бакалавр або магістр у сфері соціальних наук, гуманітарних наук, управління проектами, міжнародних відносин або в інших відповідних галузях.
  • Досвід управління проектами, планування, моніторинг та звітування.
  • Досвід роботи у гуманітарних та міжнародних організаціях.
  • Високий рівень грамотності, здатність до чіткого та переконливого викладу думок у письмовій формі.
  • Здатність до ефективного планування, організації робочого часу, та ведення кількох проектів одночасно.
  • Володіння англійською мовою на рівні B1- B2.

Товариство Червоного Хреста України пропонує:

  • Цікаву, різноманітну та багатозадачну роботу;
  • Працевлаштування згідно КЗпП;
  • Своєчасну виплату заробітної плати;
  • Дружній і згуртований колектив однодумців;
  • Участь у тренінгах та семінарах в Україні та за її межами;
  • Унікальний досвід роботи в найбільшій громадській організації України.

Ми маємо на меті створити в ТЧХУ безпечне та інклюзивне середовище, яке забезпечить усім співробітникам, волонтерам незалежно від віку, статі та гендерної приналежності, етнічного походження, релігії, наявності інвалідності, сексуальної орієнтації рівний доступ до можливостей, захист їх гідності та рівність прав. Ми є роботодавцем з рівними можливостями для всіх працівників, в тому числі для осіб з інвалідністю. Ми не дискримінуємо у своєму виборі та працевлаштуванні на основі раси, кольору шкіри, релігії, статі, національного походження, політичної приналежності, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичної інформації, віку. Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах. Організація впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі, в тому числі на робочому місці.

Якщо Вас зацікавила вакансія, чекаємо на Ваш відгук.

Робоче місце: Київ, вул.Є.Чикаленка.

Випробувальний термін – 3 місяці.

Просимо надсилати резюме із зазначенням бажаного рівня зарплати з позначенням посади за наступною адресою: vacancy@redcross.org.ua.

Зважаючи на велику кількість запитів, ми зв’язуємося з кандидатами, які повністю відповідають вимогам вакансії.

Share this post