У Києві відбулася шоста літня школа для інструкторів і тренерів з першої допомоги

У Києві відбулася шоста літня школа для інструкторів і тренерів з першої допомоги

Вже шостий рік поспіль приблизно у цей період року Український Червоний Хрест організовує наймасштабнішу подію для команд інструкторів та тренерів з першої допомоги з усієї країни — школу першої допомоги. На школі проводяться тренінги, семінари, відбувається розбір актуальних питань щодо викладання першої допомоги в різних областях України. Досвідчені інструктори та тренери планують свою діяльність на найближчий рік, щоб охопити навчальними програмами більшу кількість людей. Адже сьогодні, в умовах війни, кожен має володіти навичками першої допомоги.

На цій школі піднялися питання навчання людей з фізичною інвалідністю, зокрема як адаптувати програму тренінгів таким чином, аби кожен міг оволодіти життєво важливими навичками. І також обговорювалися питання розширення навчальних програм на онлайн-платформах. Це дозволить навчатися людині у зручний для неї час і там, де фізично провести тренінг може бути небезпечно.

Український Червоний Хрест — провідний лідер з навчання людей навичкам надання першої допомоги. Й ми працюємо над тим, аби програми тренінгів були доступні кожному!

Share this post