Я відчуваю, що моє життя стало простіше – пані Нінель про соціальну помічницю Українського Червоного Хреста

Я відчуваю, що моє життя стало простіше – пані Нінель про соціальну помічницю Українського Червоного Хреста

«Я відчуваю, що моє життя стало простіше. Завдяки Наталії я змогла подолати багато викликів та отримати необхідну допомогу в такий скрутний час», – ділиться пані Нінель, підопічна напрямку діяльності Українського Червоного Хреста «Догляд вдома».

Наталія допомагає жінці по домогосподарству з прибиранням, приготуванням їжі, виносить сміття, вирішує побутові потреби. Вона надає гігієнічну допомогу, що є дуже важливим для самотньої літньої жінки. Також Наталія закуповує та доставляє продукти харчування, питну воду й інші речі першої необхідності.

«Для підтримки мого здоров’я Наталія доставляє мені необхідні ліки та слідкує, щоб я приймала їх за розкладом. Якщо мені стає зле, вона завжди допоможе звернутися до лікаря та отримати медичну допомогу. Але, напевно, найважливіше для мене, це її емоційна підтримка. Коли мені радісно чи сумно, коли хочеться плакати чи сміятися — поруч завжди є вона, яка мене вислухає, підтримає».

Майже 1200 соціальних помічників Українського Червоного Хреста здійснюють регулярний догляд за понад 6700 самотніми людьми літнього віку та людьми з інвалідністю по всій країні.

Share this post