Делегація Українського Червоного Хреста відвідала Британський Червоний Хрест з метою обміну досвідом з надання послуг у сфері охорони здоров’я

Делегація Українського Червоного Хреста відвідала Британський Червоний Хрест з метою обміну досвідом з надання послуг у сфері охорони здоров’я

Представники Українського Червоного Хреста долучилися до щорічної зустрічі команди психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Британського Червоного Хреста. Під час зустрічі, наші колеги мали змогу ознайомитися з особливостями діяльності у сфері психічного здоровʼя та психосоціальної підтримки у Великобританії, детальніше дізнатися про послуги, які надає Британський Червоний Хрест. Зокрема про навчальні програми та тренінги для населення, про процес становлення комерціалізації тренінгів для підприємств і бізнес-сфери, які проводяться в рамках обов’язкових навчань згідно з британським законодавством, а також презентувати роботу Українського Червоного Хреста у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Протягом візиту українська команда ознайомилась із новими підходами до медичних програм підтримки вразливих верств населення у Великобританії та новими стратегіями розвитку комерційних ініціатив для розширення доступу до якісних медичних послуг.

Даний візит закріпив подальше партнерство та співпрацю Українського та Британського Червоного Хреста у спільних гуманітарних проєктах для допомоги населенню.

Share this post