Avis Україна надала фургон ТЧХУ для допомоги у боротьбі з пандемією

Avis Україна надала фургон ТЧХУ для допомоги у боротьбі з пандемією

Компанія з прокату та лізингу автомобілів Avis Україна приєдналась до лав Друзів Червоного Хреста України, аби допомогти долати наслідки надзвичайних ситуацій та підтримувати медичні установи і медперсонал, які продовжують боротися з пандемією COVID-19 на території України. Компанія надала Товариству Червоного Хреста України білий фургон Renault Dokker у користування на два роки, з можливістю продовженням його експлуатації.

Окрім цього, Avis Україна безоплатно надаватиме пакет сервісного обслуговування автомобіля, яке передбачає регулярне страхування авто, водія і пасажирів, проведення всіх планових технічних оглядів, сезонну заміну та зберігання шин і цілодобове надання технічної допомоги в дорозі завдяки гарячій лінії.

«Для Avis Україна за честь стати транспортними партнерами Товариства Червоного  Хреста України. Ми з великою  повагою ставимося до діяльності цієї організації і розуміємо важливість місії, яку виконує в Україні найбільша гуманітарна мережа у світі. Особливо зараз, коли одужання багатьох людей від коронавірусної інфекції  може залежати, в тому числі, від того, наскільки швидко і мобільно відреагують ті, хто можуть допомогти. Я радий, що через Товариство Червоного Хреста України наша компанія також може бути там, де найбільше потрібна наша транспортна допомога. Сподіваюсь, що автомобіль, який ми передаємо, допоможе більш мобільно і ефективно виконувати гуманітарну місію організації і бути ще швидше там, де люди чекають на допомогу», – зазначив Хайм Капельніков, Директор Avis Україна.   

Товариство Червоного Хреста України висловлює щиру подяку за підтримку у реалізації гуманітарної місії.

«Для Червоного Хреста України дуже важлива наявність транспорту під час пандемії та надзвичайних ситуацій, оскільки вчасно надана перша допомога, зокрема, нашими волонтерами загонів швидкого реагування, може врятувати життя, а доставка гуманітарних наборів – вирішити основні гуманітарні проблеми тих, хто опинився у складних життєвих ситуаціях. Дякуючи нашим партнерам, компанії Аvis Україна, тепер ми маємо можливість робити більше добрих справ допомагаючи тим, хто найбільше цього потребує, навіть у найвіддаленіших населених пунктах»,зазначив в.о.Президента Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук.

Share this post